توانایی حل مساله با طراحی پازل تکه تکه

خانواده بزرگ شهید چمران توانایی حل مساله با طراحی پازل تکه تکهاغلب والدین به دنبال فعالیت ها و بازی هایی هستند که مهارت هایی عملی و دانشی فرزندان خود را افزایش دهند. یکی از این فعالیت ها، پازل و درست کردن پازل است.

پازل سه مهارت در کودکان را به شکل چشمگیری توسعه بخشیده و تقویت می کند:

مهارت های فیزیکی، مهارت های شناختی، مهارت های ذهنی.

بچه ها از نگه داشتن قطعات پازل به صورت صحیح در دست، تا دنبال کردن آن ها با چشم و چرخاندن قطعات به فرمی که در جای صحیح قرار بگیرد؛ حرکت کوچک و دقیق برای در دست گرفتن قطعات پازل، دقیقا در نقطه ی درست، می تواند به تقویت مهارت های نوشتاری منجر شود. کودکان با درست کردن پازل، در واقع می آموزند که چطور قطعات زندگی و اجتماع پیرامون خود را ترکیب کرده و از تکه های بی معنا، آفرینش و خلقی جدید داشته باشند.

پازل یک توسعه ی مهارتی است. کودکان با جور کردن تکه های پازل، یاد می گیرند که چطور به مشکلات ریز و درشت خود فکر کرده و به شیوه ای منطقی به آن ها نظم داده و در نهایت برطرفشان سازند.

ابزاری که برای انجام پروژه نیاز داریم:

  • مقوای کارتن
  • اره مویی
  • ماژیک
  • کاربن

خانواده بزرگ شهید چمران توانایی حل مساله با طراحی پازل تکه تکه

برای انجام پروژه، چی کار کنیم؟

الگو یک پازل را روی یک کاغذ کشیدیم و الگو را به پسرها دادیم. هرکدام از پسرها با دیدن و الگو گرفتن مشغول کشیدن الگوی پازل خود، روی کاغذ شدند. پازل این بار پسرها، شخصیت پلیس مهربان بود.

پسرها به وسیله کاربن، الگوی خود را روی مقوای کارتن کشیدند و با اره مویی مشغول بریدن قطعات پازل شدند و  پازل خود را خلق کرد.

بخوانید  یک شیشه ترشی دستپخت پسرهای شش ساله
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.