تربیت دینی
نام مشاور : سرکار خانم یعقوبی
پرسش
دخترم ۹ سالش است و چجوری در مورد ارتباط و بازی با پسر بچه های هم سن و بزرگ تر از خودش در فامیل توضیح بدهم؟
توصیف مسئله
چگونه برای دختر نه ساله ام در مورد ارتباط و بازی با پسرهای فامیل توضیح دهم؟
ریشه
- گاهی ما فکر می کنیم که کودک با رسیدن به سن تکلیف، نگاه خاص و بزرگسالانه ای به روابط دارد. این مسئله به روند تربیتی هر کودکی وابسته است و در کودکان مختلف متفاوت است.
- بچه ها در این سن علاقه زیادی دارند که با همسن خود بازی کنند. وجود این چارچوب ها برای آنان معنا ندارند. آنها فقط به دنبال همبازی برای بازی هستند.
- گاهی اوقات والدین به دلیل نگرانی های زیاد، حساسیت و اجبار زیادی را برای کودک قائل می شوند.
راهکارها
- همبازی در این سن، نقش خیلی مهمی دارد . فرزند خود را محروم از بازی با هم بازی های خود نکنید. بهتر است لباس و پوشش مناسبی برای او فراهم کنید، تا بتواند با همسن های خود بازی بکند مثلاً: می توانید مانتو و شلوار راحتی را برای او فراهم کنید تا هنگام بازی از آن استفاده کنند.
- سعی کنید با دوستان فرزند خود ارتباط خانوادگی داشته باشید. مثلاً با هم به پارک بروید. به طور کلی شرایطی را فراهم کنیم که فرزند شما بتواند باهمجنس های خود تعامل بیشتری داشته باشد.
- گردش مادر و دختری برنامه ریزی کنیم همراه دختر فرزند خود به پارک کوه و دشت بروید در آنجا با هم بدوید و بازی کنید، حتی خیلی اوقات بازی های هیجانی کنید.
- رابطه پدر با دختر در این سن اهمیت بسیاری دارد خیلی خوب است که پدرشان، ایشان را زیاد در آغوش بگیرد و به او محبت کند، گاهی اوقات با هم تفریح و گردش دو نفری برود.
- سعی کنید حساسیت زیادی را در فرزند خود ایجاد نکنید همانطور که لباس پوشیده برای او تهیه میکنید به صورت غیر مستقیم می توانید در بازیهای آن نظارت داشته باشید؛ مثلا: انواع بازی فکری، ادا بازی، لب خوانی،…
- بازی های خانوادگی و دسته جمعی را در جمع های فامیلی گسترش دهید و اجازه دهید بچه ها در یک فضای سالم خانوادگی که هم آقایان حضور دارند و هم خانم ها، تجربه ی سالم و شیرینی داشته باشید.
- مشاهده ی کارگاه تربیت دینی ۲ و حد و مرز اجبار در دینداری را به شما توصیه می کنم.
کارگاه تربیت دینی
https://chamraniha.com/product/tarbiatdini2/ - کارگاه حد و مرز اجبار در دینداری را از سایت چمرانی ها دریافت کنید.