اگر دنبال یک روش متفاوت برای آموزش فارسی هستید، پیشنهاد می کنم این متن را تا پایان بخوانید.
می خواهیم از روش غیر مستقیم در آموزش درس فارسی پنجم استفاده کنیم.
برای هویت دهی به دانش آموزان باید حتما عرق ملی آنها را تقویت کرد؛
آنها باید سرزمین خود را به خوبی بشناسند؛ دستاورد های سرزمین, رشادت های بی کران سرداران وطن را بدانند.
برای آموزش درس سرود ملی و حفظ این سرود نیاز است از تقویت روحیه وطن دوستی استفاده کرده کنیم.
در ابتدا صورت و دست خود را مزین به سه رنگ پرچم جمهوری اسلامی کردیم و آماده اجرای فیلم شدیم.
فیلم بازی ایران آمریکا که دو هیچ برنده شدیم را برای بچه ها در لپ تاپ گذاشتم. بچه ها هم از خانه تخمه و پفیلا آورده بودند.
بعضی از بچه ها حتی لباس تیم مورد علاقه ی خودشان را پوشیده بودند و با تمام وجود بازی را دیدیم و در نهایت پس از برنده شدند همگی ایستادیم و با تمام قوا سرود ملی را خواندیم.
بچه ها با حس برنده شدن، سرود ملی خود را زمزمه کردند.
شما می توانید رد خور شرایط یک بازی یا حتی مسابقه ای که در آن حس افتخار سرزمینی برای دانش آموزان تقویت می شود ترغیب کنید و برای آنها به نمایش بگذارید و آن حس سربلندی را تقویت کنید.
پس از آن شور و هیجانی که برای بچه ها ایجاد کردید، حالا نوبت گفت و گو است. چند نمونه از سرود ملی کشورهای دیگر مثال بزنید، در مورد ترجمه سرود ملی کشورهای متفاوت صحبت کنید، چرا سرود ملی کشوری خوانده می شود، چرا هر وقت رئیس جمهور هر کشوری، به کشور دیگر سفر می کند، سرود ملی توسط آن کشور خوانده می شود؟ سرود ملی چه شاخصه هایی دارد و بیان چه موضوعی است؟
چون دانش آموزان دختر هستند، نمایش بازی قهرمانان خانم ها ممکن است برای بچه ها جذاب باشد. حتی مسابقات علمی که برنده می شویم و سرود ملی کشورمان خوانده می شود و احترامی که کشورهای دیگر باید برای این سرود قائل شوند، کمک کننده است.
در نهایت باید برای دانش آموزان ارزش و جایگاه سرودملی تثبیت شود.
معنی کلمات درس را پیدا کنید و آن را حفظ کنید