خانواده بزرگ شهید چمران خانواده بزرگ چمران

«خانواده بزرگ چمران که می‌گن یعنی چی؟»

«چمران با تربیت بچه‌ها دنبال چه هدفیه؟»

خانواده‌های غیر چمرانی، با خیال راحت فرزندانشان را به مدرسه می‌سپارند و می‌روند. این بچه‌ها دو زندگی مدرسه و ‌خانه را تجربه می‌کنند. بسیاری از والدین مربی یا معلم‌های فرزندانشان را نمی‌شناسند. گاهی فکر می‌کنند که اصلاً نیازی به این شناخت وجود ندارد. در واقع تعامل بین خانواده و مدرسه وجود ندارد.

خانواده بزرگ چمران

بچه‌ها وقتی وارد مدرسۀ چمران می‌شوند، وسعت خانواده‌شان بزرگتر می‌شود. در چمران مناسبات سازمانی و رده‌ای وجود ندارد و جنس روابط در خواهر و برداری و مادر و پدری خلاصه می‌شود. معلم‌های چمرانی مثل والدین بچه‌ها هستند. خانواده چمران، فقط بچه‌ها و مربی‌ها نیستند؛ در واقع شامل تمام اعضای مدرسه به همراه خانواده‌شان است. این امر به ما کمک می‌کند که همان جامعۀ فرهنگی و اسلامی که می‌خواهیم را در سطح کوچکتر بسازیم.

می‌خوای نقش پدر در خانواده رو بدونی؟

ویژگی خانوادۀ بزرگ چمران

  • پشتیبانی بهتر
  • حمایت اجتماعی
  • دوستی بیشتر بین اعضا
  • یادگیری مهارت‌های مختلف اجتماعی
  • احساس تعلق و مسئولیت بین اعضای خانواده

اگر قرار باشد در جامعه اثرگذار باشیم، با خانوادۀ بزرگتر زودتر و بهتر می‌توانیم تاثیرگذار باشیم. دغدغۀ ما تربیت بچه‌های غیر معمولی و اثرگذار است. کارهایی مثل هیئت خانوادگی، محفل خانوادگی، دورهمی مادرانه، کتابخوانی دسته جمعی، اردو رفتن و… را در پیش گرفته‌ایم. این ایده‌های جدید باعث می‌شود حس مسئولیت‌پذیری در خانواده‌های دغدغه‌مند پررنگ‌تر شود.

بخوانید  نماز خواندن